logo
Turističke informacije

Split
Split je smješten na poluotoku, omeđen morem i grebenima Mosora i Kozjaka. Na južnim padinama poluotoka izrastao je moderan grad u kojemu su se pretočila stara pučka naselja od Gradske luke do Stobreča.
Split je bio veliko povijesno, upravno i vjersko središte Hrvatske. Po rimskom podrijetlu, Split je carski grad. Car Dioklecijan izgradio je na ovom mjestu prije 1700 godina prvu palaču za odmor – Dioklecijanova palača.
Split nudi hlad marjanske šume – Marjan – na zapadnom djelu poluotoka, 15 km šetnica uz more i prekrasne kamene ulice staroga grada. Posjetite Peristil i Crkvu Sv. Duje, zaštitnika grada Splita.
Ako ste ljubitelji sporta Split Vam nudi brojna sportska društva, kao npr. Hrvatski nogometni klub HNK Hajduk Split ili teniski klub (Goran Ivanišević), ... i velik broj muzeja, kao npr. Galerija „Meštrović“ ili Hrvatski pomorski muzej Split, ...


Trogir
Trogir je grad koji zovu „malom Venecijom“, pravi muzej srednjovjekovne baštine, gradić čija povijest seže u davno antičko doba kad je bio poznat kao Tragurion.
Prepoznavši njegove vrijednosti UNESCO ga je 1997. godine uvrstio u registar svjetske spomeničke baštine. Trogir je i mjesto raznolike turističke ponude, posebno za nautičare kojima je na usluzi izvrsna ACI Marina Čiovo.

Omiš
Omiš je gradić srednje Dalmacije između Splita i Makarske. Smjestio se u kanjonu prelijepe rijeke Cetine. Omiš je mjesto šarolike turističke ponude duž 35 – kilometarske rivijere koju čini mnoštvo slikovitih plaža i očuvanih ribarskih sela. 
Omiš je grad u kojem tradicionalno nastupaju klape na poznatom Omiškom festivalu koji njeguje ljubav za klapsku pjesmu i autentičnu dalmatinsku riječ.
Rafting na rijeci Cetini kraj Omiša omiljena je rekreacija turistima i avanturistima. Rijeka Cetina je jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj gdje možete doživjeti čari raftinga. Poslje 105 km puta rijeka Cetina će sići za 385 m i uliti se u Jadransko more. Rafting se organizira u čamcima kojima upravljaju iskusni skiperi. Prva dionica raftinga nije toliko brza ali je pogled na prirodu jedinstven, a posada čamca uvježbava se pravilnom veslanju. Daljnjom plovidbom prolazi se kroz razne dijelove rijeke koji su posebno pogodni za rafting. Slijede uzbudljivi brzaci. Na kraju rafting avanture dolazi se do poznatog izletišta Radmanove mlinice.

Otoci
Posjetite i prelijepe otoke: Hvar sa svojim jedinstvenim spojem raskošne mediteranske prirode, bogate i slojevite kulturno-povijesne baštine, te mondene, turističke suvremenosti, Bol, prvi i najstariji otočki gradić na obali. Zlatni rat smatraju najljepšom plažom Jadrana. Gotovo se pola kilometra dugim bijelim jezikom ispružio prema obližnjem otoku Hvaru. 
Brač je najveći otok u Srednjoj Dalmaciji, treći po veličini među jadranskim otocima. Obalni dio je tipično mediteranski, a kopneni gotovo planinski. Vinogradi i maslinici rasprostiru se po nizinama uz primorski bor. Otok obiluje aromatičnim biljem: lavandom, ružmarinom, kaduljom, kamilicom, ...

Rekreacija / Dodatni sadržaji
U neposrednoj blizini Magic time apartmana nalaze se teniski teren te drugi sportsko-rekreacijski sadržaji, wellness centar, veliki bazenski kompleks i pola km duga plaža s marinom za brodove, jahte, jedrilice i izletničke brodove. Također uz barove, restorane, casino i shopping-centar gdje su smještene renomirane marke odjeće, parfema, zlatarnice, darovni dućani, nudi se i knjižnica, kapelica te amfiteatar.

Preko puta Magic time apartmana odaberite bogate sportsko-rekreacijske sadržaje kao što su surfanje, vožnja katamaranom (također i školu sa certifikatom za iste), charter brodom, ..., a avanturistima nudimo rafting, planinarenje, paragliding, waterski, jetski, mountainbiking, canyoning, trekking, itd.

Vidi www.vodapark.eu

thumbnail

thumbnail

thumbnail© 2007 -- 2018 Magic time ! ::: www.magictime-appartments.com
Stranica je generirana u 0.023 sekundi.

^